Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vidljivo je da se radi o provokaciji stranačkog karaktera'

Na Facebook profilu direktorice Čistoće pojavila se objava na kojoj se hvali iskaznicom HDZ-a, tvrdi da je hakirana

Zupan i gradonacelnici
Miranda Cikotic/PIXSELL
27.10.2021.
u 23:53

Vidljivo je da se radi o provokaciji stranačkog karaktera - navodi Ivana Živaljić

Na Facebook profilu Ivane Živaljić, potpredsjednice GO HDZ-a Trilj i direktorice komunalne tvrtke Čistoća Cetinske krajine, osvanuo je status u kojem se hvali stranačkom iskaznicom HDZ-a.

- Kažu daj iskaznicu, reko nema problema vadim osobnu. Ma ne tu, već stranačku, vi imate vip ulaz… Hahaha najjači smo! Živio HDZ - piše u objavi uz fotografiju Živaljić ispred ploče na zgradi Vrhovnog suda RH. 

Objavu su podijelile brojne Facebook grupe i stranice nakon čega je Živaljić kazala kako joj je profil hakiran te kako je riječ o "provokaciji stranačkog karaktera". 

- S obzirom da su se danas kroz nekoliko aktivnih Facebook grupa u Gradu Sinju dijelile objave sa mog profila moram Vas izvijestiti da je moj profil hakiran od strane nepoznate osobe.

Vidljivo je da se radi o provokaciji stranačkog karaktera, vjerojatno potaknuta zbog situacije oko Čistoće ovih dana. Moja komunikacija prema javnosti uvijek je bila jasna i nema dvojbe da se ovime želi ispod svake razine oblatiti moje ime. Jedna fotografija skinuta je sa mog whatsapp profila, a ostale su bile javno dostupne.

Podržavam kulturan i argumentiran oblik političke komunikacije, ali ovakvo nešto ne. Nadam se da će se ovaj problem uskoro riješiti. Ispričavam se svima koji su označeni ili koje je sadržaj uvrijedio - poručila je, prenosi sinjski portal Ferata.hr.

Komentara 6

KR
Krotila
07:40 28.10.2021.

Nije hakiran.

DU
Deleted user
07:22 28.10.2021.

Što bi ti bila bez HDZ-a? Nula!

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
09:16 28.10.2021.

Hakiran joj je mozak cipom koji je ugradio - Borg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije