Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodarski kriminal

Direktori oštetili grad Viroviticu i državu za 1,44 milijuna kuna

policija
01.04.2010.
u 19:16

Posebno izvješće o počinjenim kaznenim djelima podneseno je Općinskom državnom odvjetništvu u Daruvaru jer su kaznene prijave i stigle s daruvarskog područja.

Nakon kriminalističkog istraživanja, obavljenog nad Z. T. (54) iz Virovitice, V.T. (54) iz Zagreba i A.T. (54) iz Zagreba PU Virovitičko-podravska obavijestila je danas medije da je protiv istih osoba podnijela posebno izvješće zbog sumnje da su, zlouporabom ovlasti i položaja u gospodarskom poslovanju, za 1,44 milijuna kuna oštetili državni i gradski proračun Virovitice.

U vremenu od 2004. do 2007. godine iste osobe počinile su čak 17 kaznenih djela na način da nisu uplaćivali porez na dohodak, prirez, a sumnja se i da su umanjivali osnovice za izračun poreza na dobit i na dohodak te PDV. Kao direktori poduzeća uređivali su stambeni prostor za privatne potrebe, te nisu državi nisu prijavljivali prihod od najma stambene kuće. Posebno izvješće o počinjenim kaznenim djelima podneseno je Općinskom državnom odvjetništvu u Daruvaru jer su kaznene prijave i stigle s daruvarskog područja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije