Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novom forumu

Direktor S&P-a otkriva zašto su RH dali još godinu dana kredita

Forum
Forum
05.04.2012.
u 13:45

Novi broj Foruma doznaje i kako ćemo rak u Hrvatskoj liječiti prije obolijevanja

U novom broju Foruma čitajte o revolucionarnoj metodi za liječenje raka koja stiže i u Hrvatsku. U zagrebačkoj Klinici za tumore uvode se pregledi na kojima će onkološkom genetikom utvrđivati rizik obolijevanja, a test će biti dostupan svima. Geni će omogućiti da rak operiramo i prije nego nastane.

Za Forum govori Marko Mršnik, direktor najvažnije kreditne agencije Standard$Poor's. Mršnik, koji je prvi prepoznao grčku krizu, otkriva zašto su Hrvatskoj dali još godinu dana kredita. Direktor S&P-a kaže da Hrvatska hitno treba reformu javne uprave i Zakona i o radu te da bi devalvacija kune bila opasna. Za Forum govore i radnici koji idu na na posao, a ne dobivaju plaću. Svaki dan prelaze i 50 kilometra do posla i rade, a račun prazan. Čitajte kako plaćaju kredite, režije, vrtiće i izmiču ovrhama dok čekaju zarađeno. Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak najavljuje da će se srušiti sve kuće koje ne budu legalizirane.

U reportaži iz Kutine građani i radnici Petrokemije govore zašto se protive privatizaciji. Ako Vlada preko noći proda tvornicu, prijeti joj kutinska buna. U Kutini posebice strahuju od "brzinske" prodaje i misle da bi onda došlo do propasti tamošnjeg giganta. Donosimo i reportažu iz Škotske gdje su priče o raspadu Velike Britanije pune usporedbi s Balkanom.

Škoti kažu: "Mi smo ovdje Crna Gora, a ne Kosovo". Donosimo i veliki izvještaj sa skupa u Bruxellesu gdje je uime više od 40 organizacija, sindikata i nevladinih udruga iz 20 europskih država donesena politička deklaracija koja traži otpor financijskoj diktaturi.

Otkrivamo i Mamićev plan. Bobanu će prepustiti Dinamo ako mu pusti HNS.

Za Forum govore i Darko Rundek i Nikola Vujčić. Od petka na svim kioscima, Forum tjednik od riječi.

Ključne riječi

Komentara 5

KR
krka
14:57 05.04.2012.

Opet bi on bil prvi negdje i u nečemu !??? Divljaka kak je maminjo u svinjac nek dela odojke, a ne da upravlja sa ljudima i lovom. Ovo je, definitivno najbolje! Dakle Todoriću, s njim u Belje!

DR
drznedaj
15:07 05.04.2012.

Pa nije to bosanska prcija da dijelite HRVATSKE klubove i saveze

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
23:11 05.04.2012.

Nisu nam snizili kreditni rejting jer bi se onda hrvatska manje zaduživala a to im nije u interesu, jer nebi zarađivali na patnji ovog naroda. Mamić priča gluposti, a petrokemiju treba privatizirati da ne bude i dalje HDZ-ova krava muzara i mjesto za smještanje podobnih direktora, uz ruski kapital mogli bi postati vodeća tvornica te namjene u europi, pa čak su i englezi dopustili ruski kapital u svojoj državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije