Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Što ti mene j...'

Direktor prigovorio zbog uniforme, a zaštitar ga nakon toga istukao

policija, očevid
arhiva VL
27.07.2012.
u 11:25

Protiv P.B. podnesen je optužni prijedlog te mu je izrečena mjera opreza pa se svom direktoru ne smije približavati bliže od 50 metara.

Nakon što je D. M. (58), direktor zaštitarske tvrtke Gard iz Rijeke, prigovorio djelatniku P. B. (30) zbog neurednosti uniforme, dogodio se incident.

Naime, nakon prigovora 30-godišnjak je fizički napao direktora govoreći mu "Što ti mene j...." te mu nanio više ozljeda, piše Novi list.

Sukob su zaustavili ljudi koji su bili u blizini.

Protiv P. B. podnesen je optužni prijedlog te mu je izrečena mjera opreza pa se svom direktoru ne smije približavati bliže od 50 metara. Iz tvrtke Gard priopćeno je da je zbog teške povrede radne dužnosti donesena odluka o izvanrednom otkazu P. B.

Komentara 20

OB
-obrisani-
11:44 27.07.2012.

koliko sam, ja informiran ista sudbina ćeka i ostale direktore.

Avatar patkovic
patkovic
12:05 27.07.2012.

ima i pravo -- šta ga -ebe za minimalac

GA
gary1
11:53 27.07.2012.

ovo su sitnice, vidjet ćete kad se počne masovno tući, al će bit bežanije, ali kao i uvijek najmanji i najsiromašnije će najgore proći, to vam je u ljudskim genima koji ne priznaju jednakost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije