Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sloveniji

Direktor Nove Ljubljanske banke uhićen zbog prodaje Mercatora?

janko medja
Anze Petkovsek/Zurnal24/PIXSELL
20.09.2013.
u 22:56

Istraga slovenskog Nacionalnog istražnog ureda zbog kojega je Janko Medja uhićen navodno je povezana s prodajom Mercatora.

Slovenska policija potvrdila je privođenje jedne osobe, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o Janku Medji, direktoru Nove Ljubljanske Banke.

Istraga slovenskog Nacionalnog istražnog ureda zbog kojega je Medja uhićen navodno je povezana s prodajom Mercatora. Na području Ljubljane i Kranja u potrazi za dokazima pretraženo je sedam kuća, a na obavjesni razgovor pozvan je i predsjednik Nadzornog odbora NLB France Arhar. Inače, istraga koja se vodi odnosi se na poslove iz 2011. I 2012. godine kada su Medja i Arhar još bili članovi uprave Unicredit banke Slovenije.

>>Slovenska policija istražuje čelnike NLB-a i Unicredit banke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije