Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD ZADRA

Direktor komunalnog društva s dva promila alkohola udario pješakinju i pobjegao

Ivica Galovic/PIXSELL
06.04.2021.
u 10:58

Vozač je naknadno pronađen te je utvrđeno da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,90 promila, nakon čega je uhićen i priveden u službene prostorije policije

Jučer je oko 16.50 sati u Polači kod Zadra došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Vozač osobnog automobila Peugeot zadarskih registarskih oznaka, 48-godišnjak, kretao se županijskom cestom 6047 iz smjera istoka u smjeru zapada, no nije vozio sredinom svojeg obilježenog prometnog traka. Prešao je na suprotni kolnički  trak, potom vozilom sišao na zemljanu površinu i udario u 47-godišnjakinju koja se propisno kretala uz rub kolnika i gurala bicikl. Nakon toga vozač je napustio mjesto događaja, a da nije teško ozlijeđenoj osobi u opasnosti koju je sam prouzročio pružio pomoć iako je to mogao bez veće opasnosti za sebe ili drugoga, niti je obavijestio hitne službe.

– Pješakinji je pružena liječnička pomoć u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd gdje su joj  konstatirane teške tjelesne ozljede. Vozač je naknadno pronađen te je utvrđeno da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,90 promila, nakon čega je uhićen i priveden u službene prostorije policije zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu te kazneno djelo nepružanja pomoći. U tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja, nakon čega će 48-godišnjak, uz kaznene prijave biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske – istaknula je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o direktoru komunalnog društva jedne općine kod Biograda.

– Mene policija nije obavijestila i ne mogu vam više reći. Čim dobijem sve informacije, donijet ću odluku – rekao nam je načelnik općine Polača Tomislav Prtenjača.

Komentara 6

Avatar neidemdalje
neidemdalje
01:06 07.04.2021.

ma bratija će već nešto smisliti da jadnu ženu okrive a pijanca odlikuju partijskom značkom ...

NE
Nemanadimak
15:50 06.04.2021.

Bit ce zanimljivo vidjeti sto ce biti na kraju i kako ce se izvuci ovaj pijanac. Sudci ce mu dati uvjetnu kaznu ii tako nesto.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
15:32 06.04.2021.

Dobra vam je ta fotografija iz Slavonskog broda, a prometna se dogodila u Polači kod Zadra. Piši, briši, ali znaj listove mi ne trgaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije