Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanja u Varaždinu oko trošenja javnog novca

Direktor groblja tvrdi da su leci s njegovom slikom odlična reklama za poduzeće

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
25.03.2021.
u 15:03

Marković je to nazvao morbidnim potezom i prozvao Runca za trošenje novca javnog poduzeća za kampanju pred izbore na kojima će biti kandidat.

Direktor komunalnog poduzeća Parkovi i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Varaždina mr. sc. Alen Runac javno je zahvalio predsjedniku gradskog SDP-a Miroslavu Markoviću na "besplatnoj promociji" koju je ovaj priskrbio toj gradskoj tvrtki.

Zahvaljujući Markoviću, ističe Runac, i njegovim "sitnim politikantskim optužbama", o Parkovima su ovih dana pisali brojni mediji, pa rezultat kampanje kojoj je, kako tvrdi, cilj bio izvijestiti građane o investicijama Parkova, neusporedivo nadmašuje trošak od otprilike 3000 kuna plus PDV, koliko su namijenili za tiskanje letaka.

- Posljednjih dana nam se užario telefon od upita za ponudom usluga koje Parkovi i inače nude na tržištu - tvrdi Runac koji je, podsjetimo, uz račune građanima poslao i letak sa svojom slikom i nabrojenim investicijama na gradskom groblju, uz zahvalu građanima što redovito plaćaju grobnu naknadu.

Marković je to nazvao morbidnim potezom i prozvao Runca za trošenje novca javnog poduzeća za kampanju pred izbore na kojima će biti kandidat. 

Runac sad uzvraća da Parkovi nisu uobičajena komunalna tvrtka, već tvrtka koja se bavi kreativnom hortikulturom i koja 50 posto svojih prihoda ostvaruje na tržištu, a pod referencama imaju, spomenuo je, Grand Park hotel Rovinj, Adris, Maistru, novu poslovnu zgradu Infobipa, ACI Marinu Split... 

- Da bi bila uspješna na tržištu, mora ulagati u reklamu. Ako ulaže u reklamu i uspješna je na tržištu, rastu joj prihodi i primanja zaposlenika itd - nabraja Runac.

VIDEO: Kandidat za Zadar: Kalmeta je beskičmenjak, a ja imam rejting koji može demontirati HDZ

 

Komentara 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:11 25.03.2021.

Direktor groblja tvrdi da su leci s njegovom slikom odlična reklama za domoljubno balkansko izuzeće, vanka schengensku regiju, Varaždin i izuzetno uspješnog selektora hrvatske nogometne repke BiH majstora Zlatka Dalića.

GE
generacija57
15:55 25.03.2021.

Tak se laže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije