Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Direktor "čokoladne" grupacije Ferrero poginuo vozeći bicikl

pietro ferrero (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
19.04.2011.
u 09:36

Sumnja se da je 47-godišnji Ferrero, koji je bio na službenom putu u Južnoj Africi, doživio infarkt dok je vozio, no još nije utvrđen točan uzrok smrti

Pietro Ferrero, izvršni direktor poslovne grupacije Ferrero, poznate po proizvodnji Nutelle, Tic Taca, Kindera i Ferrero Rochera, poginuo je u biciklističkoj nesreći u Južnoj Africi, javlja CNN.

Sumnja se da je 47-godišnji Ferrero, koji je bio na službenom putu, doživio infarkt dok je vozio, no još nije utvrđen točan uzrok smrti.

- Italija je izgubila biznismena koji je predstavljao naše najbolje kvalitete - kazao je talijanski ministar vanjskih poslova Franco Frattini.

Ferrerov otac Michele (85) najbogatiji je Talijan koji je kompaniju osnovanu 1940. naslijedio od svojih roditelja. Michele je i dalje predsjednik uprave no vođenje kompanije 1997. preuzeli su Pietro i njegov mlađi brat.

Komentara 6

MI
MINERVA
11:27 19.04.2011.

Malo se preračunao. Sa 47 ipak ne možeš sve kao i sa 27.

MM
Mladen Miletić
10:12 19.04.2011.

Direktor \"čokoladne\" grupacije Ferrero poginuo vozeći bicikl.. Ljudi nemojte tako daleko i tako jako to može naškoditi ... Dokaz da sport nije samo dobra pojava !

OB
-obrisani-
11:05 19.04.2011.

evo ga... mlad, fit, svjestan... pazi na prehranu, bavi se sportom... i tap!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije