Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA USKRŠNJI VIKEND

Susret na najvišoj razini: Direktor CIA-e bio je u tajnom posjetu Pjongjangu

Kim Jong Un i  Mike Pompeo
Foto: REUTERS FILE PHOTO/REUTERS/PIXSELL
1/6
18.04.2018.
u 08:12

Taj se sastanak održao u svrhu organiziranja mogućeg susreta Trumpa i Kima.

Bijela kuća potvrdila je u utorak da je došlo do kontakata "na najvišoj razini" sa sjevernokorejskim čelnikom Kim Jong Unom ali da predsjednik Donald Trump nije s njim izravno razgovarao, a Washington Post je objavio da je u posjetu Sjevernoj Koreji bio direktor CIA-e.

Po Washington Postu, direktor CIA-e Mike Pompeo bio je u tajnom posjetu Pjongjangu za uskršnji vikend tijekom kojeg se susreo sa sjevernokorejskim čelnikom. 

"Glede rasprava s Kim Jong Unom, predsjednik je kazao da je administracija razgovarala na najvišoj razini i dodao kako to nije bilo izravno s njim", izjavila je Sarah Sanders, glasnogovornica Bijele kuće

Taj se sastanak održao u svrhu organiziranja mogućeg susreta Trumpa i Kima, piše Post pozivajući se na dva izvora.

Pompeo, koji je nominiran za novog državnog tajnika nakon odlaska Rexa Tillersona s te dužnosti u ožujku, rekao je da je nuklearni program Pjongjanga najgora sigurnosna prijetnja s kojom su trenutačno suočene Sjedinjene Države.

Komentara 5

MA
Majur
09:16 18.04.2018.

Donio je instrukcije malom klaunu...kako i kada smije “zaprijetiti” zapadu...cirkus.

GV
golub Vaso
08:32 18.04.2018.

bomba je jedina garancija protiv uvođenja tzv. demokracije

Avatar intimus 500
intimus 500
09:12 18.04.2018.

ajde riješite to već jednom ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije