Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUKA

Direktor Beminga prenoćio u policiji zbog Led Zeppelina

'29.06.2010., Bjelovar - Mario Brestovecki priveden u policiju zbog glasnog slusanja rock glazbe Photo: Damir Spehar/PIXSELL                                                '
'Damir Spehar/PIXSELL'
29.06.2010.
u 16:10

Da smo slušali Halida, to vjerojatno nikome ne bi smetalo - komentirao je M. Brestovečki.

U sitne sate, jučer u 3.40, bjelovarska je policija zbog remećenja javnog reda i mira privela u postaju dvojicu Bjelovarčana te ih u posebnoj prostoriji zadržala do jutra - opisao je događaj glasnogovornik Dražen Medved. Bila bi to sasvim obična vijest, ni vrijedna spomena, da se među uhićenim dvojcem nije našao direktor poznate bjelovarske tvrtke Beming i bivši član glazbenog sastava Stare staze Mario Brestovečki.

Buđenje u policiji

A sve zbog uživanja u nešto glasnijim akordima rock glazbe iz produkcije Led Zeppelina i Rolling Stonesa. Ovaj je događaj vrijedan pozornosti i zbog pitanja je li doista bilo nužno njihovo privođenje i zadržavanje u policiji te je li to uobičajena pojava, posebice ako se zna da bjelovarske ulice u sitne noćne sate trešte decibelima narodnjačke glazbe iz gradskih kafića s dozvolama za rad do jutra. U policiji objašnjavaju kako je u ovome slučaju postojala opravdana bojazan da će dvojac ponoviti prekršajno djelo remećenja javnog reda i mira. Dodaju i da su obojica uhićenika mirno prihvatila privođenje te policija nije imala razloga za uporabu lisičina.

Pogrešan odabir nota

Mario Brestovečki u telefonskom je razgovoru potvrdio da je policija postupila korektno, no u komentiranju cijelog događaja nije mogao skriti ogorčenost i cinizam.

- Za sve su vjerojatno krivi Zeppelini i Stonesi jer da smo slušali Halida, ili kakvu drugu "kuruzu", to vjerojatno nikome ne bi paralo uši.

Ovako je to očito zasmetalo nekome u mojem naselju tko očito ima tanke uši. Raspitao sam se kod šestero susjeda u neposrednoj blizini svoga stana, no svi redom tvrde kako ništa nisu čuli - komentirao je Mario Brestovečki.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kamen
14:59 02.07.2010.

Brzo, peticija! Dajmo da sluša! Omogućite jadnom čovjeku a pušta Zeppelin u 3:40 četvrtkom ujutro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije