Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državna imovina
Povratak na članak

Dionice HEP-a ponudit će se građanima i braniteljima?

Iduće godine država će građanima prodati tisuću stanova. Država očekuje prihod od 25 milijuna eura

Komentari 13

Avatar abakus
abakus
08:20 21.11.2014.

Dakle, počela je i prodaja HEP-a... Već iduće godine mogli bismo vidjeti i kako se "dionice Hrvatskih šuma i Voda" nude građanima, braniteljima i mir. fondovima - što je eufemizam za prodaju strancima. I to zato jer garnitura na vlasti nema pojma kako pokrenuti gospodarstvo, a nema baš ni volje za to, budimo iskreni, pa već tri godine sjedi u svojim foteljama i vrti palčevima te uhljebljuje svoj kadar u slične fotelje. Ovo treba Ustavom zabraniti. A iz HEP-a, HŠ-a, Voda i HŽ-a izbaciti sve koji sa strukom nemaju veze i sve koji su ikad imali ili imaju bilo kakvu partijsku iskaznicu. A tih par posto dionica koje biste dali na otkup braniteljima, građanima i mir. fondovima naspram većinskog paketa koji biste prodali strancima (i to za bitno manje novaca nego što one realno vrijede sa svim svojim nekretninama i pravima u Hrvatskoj) možete si... Stvarno svašta!

VL
DU
Deleted user
11:55 21.11.2014.

OK, HŽ, HEP, to su pljačkaši i nakupine podobnih. To svi znamo. No, prodati to potpuno je suludo. Pogotovo HŽ, privatizirati dio je OK. A da se malo ugledamo na slovence i umjesto da građani PLATE OPET ono što su sami stvorili, zašto svaki građanin ne dobije jednak iznos dionica i jednostavno raspolaže s istima kako želi, proda, zadrži... Dakle, i bebe bi dobile dionice, ali pravo korištenja tek sa 18 godina. I onda jednostavno ako ne želiš ne prodaš, pa kad bude veća vrijednost prodaš, ili izgubiš ako HEP propadne, što je naravno nemoguće jer cijena samo raste. Ali o tome možemo samo sanjati. Privatizacijska pljačka se i dalje odvija, a jadni hrvati neće znati što ih je snašlo. Isto i za autoceste...

VL
ST
stric5
11:14 21.11.2014.

...šume....vode....poljoprivredno zemljište....sve po 8

VL
TH
than
12:36 21.11.2014.

Jos niti autoceste nisu monetizirali, a vec su stavili sape i na HEP. Na kraju ce HEP proci kao Pliva, Ina... Samo nastaviti niz.

VL
ST
stric5
11:13 21.11.2014.

....akcijaaa....kreće rasprodaja ....sve po 8 ....

VL
Avatar Marko232
Marko232
12:18 21.11.2014.

Ako se bude HEP privatizirao, Vlada više nema moju podršku. Prirodni monopoli moraju biti u Vlasti države jer inaće postaješ marionetska država s fiktivnim Saborom koji na kraju odlučuje još samo o Obrazovanju.

VL
ST
stric5
11:16 21.11.2014.

....yusipović naravno podržava rasprodaju....on će čak označiti službeni "start"

VL
Avatar pašče1
pašče1
12:04 21.11.2014.

braniteljima???......taman za kladionice i lokanje pivurina...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.