Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdaš Dončić

'Dionica riječke obilaznice bit će gotova do kraja lipnja'

sinisa hajdas doncic,novi vinodolski (1)
Foto: Anton Ficko/VLM
1/3
28.04.2013.
u 14:33

Na novinarski upit hoće li taj rok ipak biti probijen zbog neredovitog plaćanja Hrvatskih cesta, kako se može čuti od izvođača, Hajdaš Dončić je odgovorio da investitor uredno podmiruje obveze

 

- Vjerujem da su se riješili svi problemi i da će dionica riječke obilaznice Sv. Kuzam - Križišće biti gotova do kraja lipnja, rekao je u Novom Vinodolskom ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić. Na novinarski upit hoće li taj rok ipak biti probijen zbog neredovitog plaćanja Hrvatskih cesta, kako se može čuti od izvođača, Hajdaš Dončić je odgovorio da investitor uredno podmiruje obveze.

Razlog ministrova dolaska u Novi Vinodolski, kako je sam rekao jest podrška SDP-ovu kandidatu za tamošnjeg gradonačelnika Saši Đujiću, saborskom zastupniku i predsjedniku Foruma mladih SDP-a. Nakon razgovora u stranačkim prostorijama s rukovodstvom lokalnog SDP-a posjetio je tradicionalni međunarodni 15. Harley Davidson & open bike event u gradskoj luci u kojoj se susreo i s lučkim kapetanom Miljenkom Žanićem.

>>Hajdaš Dončić: Ne znam ništa o poskupljenju brodskih karata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije