Naslovnica Vijesti Crna kronika

'Dinamovi huligani umirit se neće' i ustaški simboli na palicama BBB-a

U pretresu BBB-ovih prostorija policija je pronašle palice s natpisima 'Dinamovi huligani umirit se neće', 'Smederevo crew', ustaški simboli, kukasti križevi...
08. svibnja 2010. u 11:55 40 komentara 3121 prikaza
pretres
Foto: Jurica Galoić/Pixsell

U jučerašnjem pretresu službenih prostorija Bad blue Boysa u Draškovićevoj  pronađene su tri palice išarane kukastim križevima, ustaškim simbolima i natpisima "Dinamo Zagreb", "Dinamovi huligani umirit se neće", "Smederevo crew" i "Dinamo Saints", objavljeno je danas na tiskovnoj konferenciji Policijske uprave Zagrebačke.  Potecijalni rekviziti navijačkih sukoba, čak sedam korištenih "bengalki" , pronađeni su, izvještava policija, i u prostorijama udruge na Maksimirskoj cesti dok u onima u Trnskom i Zvonimirovoj ulici u pretresu nije pronađeno ništa.

Iako je u proteklih nekoliko dana policija s više potencijalnih sudionika nereda obavila obavjesne razgovore, nitko od njih za sada nije osumnjičen za napad na teško ozlijeđenog policajca Kristijana Troktera, a ni protiv izgrednika zaslužnog za bacanje topovske granate za sada nije podnesena prijava.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • carlos_zg:

    Molim Vas, neka netko objasni šta je \"Smederevo crew\"?

  • JanezPiranski:

    08.05.2010. u 14:22h flick je napisao/la: Drugovima smetaju \'ustaški simboli\' ? To ne smeta samo drugovima nego svim normalnima u Hrvatskoj i vanjka nje..

  • zadranin:

    @Piruška tvoj komentar u sridu.. Zaboravila si samo hrvatsku policiju--mito i korupciju