Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONA-KRIZA
Povratak na članak

Diljem EU drastično poskupljuju web kamere, laptopi i TV uređaji: Njemački stručnjaci objasnili uzrok

„Potražnja se polako smanjuje, pa to smiruje i cijene", kaže Spielberger. On ističe da se popravilo i stanje što se tiče logistike i izražava uvjerenje da će se cijene uskoro stabilizirati

Komentari 8

Avatar Zzzz
Zzzz
15:46 04.05.2021.

Hrvati se ne moraju brinuti kod nas je odavno sve drastično poskupilo, evo naprimjer laptop sa i3 procesorom koji ste prije mogli kupiti za 2.500 kuna, danas košta 3.500 kuna, da stvar bude gora ta kategorija laptopa je tek malo bolja od najobičnijeg krša, dakle vrlo brzo će crknuti baterija, punjač, hdd, i za par godina možete ga baciti u smeće.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
15:37 04.05.2021.

ovaj članak je smješan...pa kako mogu padati cijena roba ako je prijevoz velikog kontejnera iz Kine u 10 mjesecu 2020 koštao 3 OOO dolara a od drugog mjeseca 2021 košta između 8 000 do 10 000 dolara .Cijene web kameramera nisu mjerodavan pokazatelj općeg stanja na tržištu !

VL
PO
portugisac
15:51 04.05.2021.

U NJemačkoj je poskupilo sve, a pogotovo namirnice.

VL
Avatar Barba
Barba
17:50 04.05.2021.

Mislim da Plenkovićeva vlada mora dati ostavku radi ovog poskupljenja

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
15:51 04.05.2021.

sve je to izgovor u obliku korone a nismo ništa drugo niti zaslužiliu euniji jer sve smo radi pohlepe močnika dali da drugi proizvodi i nek mi neko reče da unija nije bila u stanju proizvodit televizore i ostalu bijeluu tehniku taj je lažac pohlepa i nemoč vlasti uništile sve no to je tekpočetak sad poslije dolazi hrana na red a zna se svedeni smo po svemu na uvoz a drugi je sve štovrijedi uzeo kina i drugi i ne treba nas žalit s gospodarima nismo drugo niti zaslužili a njima tamo ne zavidjet skoristili sve što seda i točka malikineziči još malo gospodari cjele unije i točka a ovi naši samo puki promatrači kraj priče negdašnji kerting se proizvodio u njemačkoj i okolo a sad made in kina i glačala pa čaki žlice i vilice za jelo kao da nije bilo nikog sposobnog moš si mislit sramotno i nedopustivo da više ne pričami ne nalazim drugig stvari a obuča da ne govorimo fuj sve apsurd nad apsurdomm kad sagledaš muka ti dođe

VL
K0
Konjina2.0
16:32 04.05.2021.

bilo bi lose kad bi cijene padale, gdje je problem? Normalna putanja cijena je prema gore. Kad cijene krenu padati gubi se i vrijednost i tržište.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.