Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Dilerica (53) pala s heroinom, kokainom, hašišom...

Droga
Foto: Frane Šarić
28.02.2020.
u 17:33

Droga i vaga, kao i novčani iznos su joj oduzete, a ulična vrijednost zaplijenjene droge se procjenjuje na iznos oko 28.000 kuna.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga ove Policijske uprave proveli su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakinjom, koju se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, u sklopu kriminalističkog istraživanja kod 53-godišnjakinje je pronađeno sveukupno 16 PVC vrećica droge heroin težine 70.7 grama, jedna PVC vrećica droge kokain težine 0.2 grama, jedna vrećica droge hašiš težine 0.3 grama, digitalna vaga namijenjena preciznom vaganju droge te novčani iznos od 9.300 kuna i 105 eura za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge. 

- Droga i vaga, kao i novčani iznos su joj oduzete, a ulična vrijednost zaplijenjene droge se procjenjuje na iznos oko 28.000 kuna. Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 53-godišnjakinja će biti predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
Blacknemesis8
12:22 07.03.2020.

Kakvi su to izrazi...?!! ...."pala dilerica "...??!! Sta, gdje je pala...?! To je ulicni, kriminalni źargon. Ako je moguce, trebali bi izbjegavati te izraze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije