uspjeh policije

Dilera presreli na autocesti. Pronašli mu gotovo pet kilograma marihuane

Slavonski Brod: Konferencija za medije u vezi pronalaska nasada marihuane
Ivica Galovic/PIXSELL
29.03.2022.
u 18:24

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Podignuta je optužnica protiv 30-godišnjaka kojem se stavlja na teret da je 15. veljače na autocesti A1, u cilju da se nepripadno okoristi u vozilu držao četiri kilograma i 767,4 grama marihuane, pakirane u deset vakumiranih PVC vrećica. 

- Tereti ga se da je pritom imao kod sebe i novčani iznos od 4.800 kuna za koji se osnovano sumnja da potječe od prodaje droge. 

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela  - istakli su iz zadarskog Dorha. 

Ključne riječi

Komentara 1

XN
xnet0822
09:56 30.03.2022.

Svaka čast Policiji, BRAVO !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije