Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svako zlo za neko dobro

Diler marihuane zbog COVIDA-19 dobio odgodu odlaska u zatvor

remetinec zatvor
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
14.05.2020.
u 11:22

Na tri godine zatvora osuđen je jer bio dio zločinačkog udruženja koje se teretilo za krijumčarenje 60 kilograma marihuane, a presudu mu je u srpnju 2019. izrekao Županijski sud u Osijeku

Da COVID-19 ne mora nužno biti loša stvar na svojoj je koži osjetio Milan P. (41), koji j zahvaljujući malom virusu uspio odgoditi svoj odlazak u zatvor, na odsluženje trogodišnje kazne.

Na tri godine zatvora osuđen je jer bio dio zločinačkog udruženja koje se teretilo za krijumčarenje 60 kilograma marihuane, a presudu mu je u srpnju 2019. izrekao Županijski sud u Osijeku, a Milan. P. koji ima prijavljeno boravište u Njemačkoj, na izdržavanje kazne trebao se javiti u siječnju 2020.

No on je od suca izvršenja kazne zatvora  tražio tromjesečnu odgodu, uz obrazloženje da se nalazi u Njemačkoj, da je u jeku pandemija COVIDA-19 zbog čega ne može putovati u Hrvatsku, a naveo je ida je u samoizolaciji u Njemačkoj.

Zbog toga je tražio da mu se odlazak na izdržavanje kazne odgodi za tri mjeseca, čemu je sud udovoljio. Milan P. tako se na izdržavanje svoje trogodišnje kazne zatvora treba javiti u srpnju i to u Centar za dijagnostiku zatvora u Remetincu. Tamo će provesti oko mjesec dana, nakon čega će biti upućen u neki od zatvora na izdržavanje kazne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije