Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOUPORABA DROGE

Diler iz Zadra pao s preko kilogram marihuane

marihuana
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
11.01.2019.
u 09:32

Policijski službenici pronašli su 1200 grama marihuane, digitalnu vagu za precizno mjerenje, te manji novčani iznos, za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za zlouporabu droga.

Naime, kod njega su jučer u Zadru policijski službenici pronašli 1200 grama marihuane, digitalnu vagu za precizno mjerenje, te manji novčani iznos, za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica PU Zadarske.
Droga, vaga i novac su mu oduzeti, a 40-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje, prodaje i nabavljanja droge predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske. 

>>Pogledajte video: Droga sakrivena u kamionu

Ključne riječi

Komentara 1

GO
GOD
10:50 11.01.2019.

na sliki su spužve !!.........ha ha ha ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije