Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Brojke jasan dokaz'
Povratak na članak

Đikić: Zemlje s manje od 50 posto cijepljenih su najugroženije

Đikić je istaknuo da je sada posve jasno da delta soj dovodi ne samo do bržeg širenja zaraze nego i do većeg postotka smrtnih slučajeva prouzročenih zarazom.

Komentari 14

DU
Deleted user
18:37 04.09.2021.

60 milijuna Đikiću toliko si dobio za marketing

VL
FE
Felix007
08:50 05.09.2021.

NE RI-SE masončino! Najpikanije zemlje imaju covid požare, najviše slučajeva...

VL
Avatar anti azovac
anti azovac
13:23 05.09.2021.

Đikić: Zemlje s manje od 50 posto cijepljenih su najugroženije. ..........................hohoho koliko te plaäaju globalisti da širiš laži

VL
Avatar anti azovac
anti azovac
14:02 05.09.2021.

Izraelski autoritet upozorava Židove: “Pripremite se za „četvrtu dozu“ vakcine protiv Covid–19”, a možda i svakih 5 ili 6 mjeseci... S više od 2,5 miliona Izraelaca koji su već primili tri doze vakcine protiv Covid–19, nacionalni car za koronavirus, Salman Zarka, rekao je da treba početi sa pripremama za eventualnu četvrtu dozu zbog rastućih varijanti virusa. Još jedna vakcina će biti potrebna vakcinisanima kako bi se pratile varijante koronavirusa, rekao je Zarka, šef specijalne radne grupe osnovane za koordinaciju izraelske borbe protiv Covid-19, u intervjuu za javni radio Kan u subotu. Uprkos dvije trećine izraelskog stanovništva koje je već vakcinisano sa dvije doze, zdravstveni zvaničnici očekuju da će širenje Delta varijante nastaviti da dovodi do porasta slučajeva i hospitalizacija u jesenjim mjesecima.

VL
ZB
Zlatan.balkanac
11:30 05.09.2021.

To nije točno To je izjavio jel je morao

VL
SE
senijor121
09:42 05.09.2021.

Zašto je važno što govori ovaj degenerik, kada takve izjave slušamo već mjesecima po sto puta dnevno ?

VL
Avatar anti azovac
anti azovac
13:36 05.09.2021.

2 dana nakon objave da ima Kovid i da uzima ivermektin, poznati voditelj negativan! Nakon što su ga mejnstrim mediji ismejavali zbog uzimanja lekova za uklanjanje parazita, podkaster i UFC komentator, Džo Rogan ponovo je do ludila doveo neprijatelje, objavivšii foto dokaz da više nema koronavirus. ,,Danas- negativan test”, objavio je on sinoć na svom instagram profilu, uz fotografiju testnog uređaja koji pokazuje odsustvo SARS- CoV2. Džo Rogan poznat po svojim komentarima UFC-a i intervjuima sa raznim gostima u sredu je izazvao opštu bes mejnstrim medija- ne toliko zbog toga što je rekao da je pozitivan na virus, već zbog objavljivanja svih lekova koje je koristio da to prevaziđe. ,,Sve smo stavili na pult, sve vrste lekova. Monoklonska antitela, ivermektin, Z pack, prednizon- sve. Dobio sam i NAD drop (infuziju), radio sam to tri dana zaredom i evo nas u sredu, osećam se odlično”, rekao je Rogan. Spominjanje invermektina, leka koji je osvojio Nobelovu nagradu i koji široko koristi u celom svetu za lečenje parazitskih infekcija, posebno je podsticajno jer nijedno službeno medicinsko telo nije u potpunosti odobrilo njegovu upotrebu za lečenje KOVID-a 19. Mnogi mejnstrim mediji pokušali su da ponize Rogana rekavši da je koristio ,,marveni lek”.

VL
Avatar anti azovac
anti azovac
13:26 05.09.2021.

Da li je ovo trijumf zla? Zabranjivanje Ivermektina i Hidroksiklorokina u prilog katastrofalne vakcinacije protiv Covida–19 Medicinski autoriteti Zapada i javni mediji treba da budu optuženi za zavjeru radi masovnog ubistva. Ubice u bolnici West Chester u Cincinnatiju radije bii da pacijenti umiru nego da ih liječe Ivermektinom. Toliko je medicinski establišment lud i ispranog mozga. Sudija je morao da interveniše kako bi primorao bolnicu da liječi Ivermektinom umirućeg pacijenta. U Americi za dobijanje kompetentnog medicinskog tretmana potrebno je pobijediti u sudskom postupku. Korumpirani organi javnog zdravstva koji štite profit Big Pharma koriste izgovor da ljudi očajnički traže Ivermektin, ali kad ne mogu nabaviti Ivermektin za ljude, nanose štetu sebi uzimajući velike doze u formulacijama za životinje. Ovo, naravno, nije opravdanje za zabranu upotrebe doza formulisanih za ljude. Ivermektin pobjeđuje Kovid u Africi gdje se koristi protiv riječnog sljepila U zemljama zaraženim malarijom u kojima je stanovništvo tradicionalno uzimalo HCQ nedjeljno kako bi se spriječila infekcija, slučajevi kovida rijetki, jer je HCQ takođe prevencija i lijek za kovid. Sada japanski istraživači izvlače dokaze da se u afričkim zemljama u kojima je onkocercijaza ili riječno sljepilo endemska bolest, Ivermektin distribuira stanovništvu radi sprječavanja ili liječenja infekcije. U ovim zemljama praktično nema kovida.

VL
Avatar DIXI
DIXI
13:41 05.09.2021.

Počeo je antivakserski dernek. Do sada 6 od 6 (100%) antivaks komentara, 2 neuljudna: 1 vrijeđanje (degenerik) i 1 prostačenje (defekacija). Čekam veći statistički uzorak za potvrdu da su nepriznavatelji postojanja COVID-19 i protivnici vakciniranja dobrim dijelom neuljudni. Navalite!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.