Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAMISLIVA TRAUMA

Dijete koje je vidjelo likvidaciju crnogorskih mafijaša završilo pod nadzorom psihijatra

Forenzičari
Foto: Alkis Konstantinidis/REUTERS/PIXSELL
1/2
20.01.2020.
u 12:35

– Prema neslužbenim informacijama, u bolnici se nalazi i dijete koje je svjedočilo ubojstvu i ranjavanju. Ono je pod nadzorom psihijatrijskog psihologa zbog velikog šoka – pišu grčki mediji.

Najmanje četiri napadača sudjelovala su u brutalnoj likvidaciji 43-godišnjeg Stevana Stamatovića i 43-godišnjeg Igora Dedovića u jednom atenskom restoranu. Dvojica napadača u nedjelju navečer hladnokrvno su ušla u restoran i ubila čelnike škaljarskog klana. 

– Ubojice su bile profesionalci i prema načinu na koji barataju oružjem, veoma su iskusni. Svoje žrtve mirno su nanišanili. Ispalili su dvadesetak hitaca da bi ubili dvije osobe, što ukazuje na njihovu odlučnost da ih ubiju. Obojici su pucali u glavu. U restoran su ušli mirno, u prvom trenutku svi su pomislili da su gosti – kazao je izvor iz grčke policije za mediji. 

Svjedoci pucnjave opisali su napadače kao muškarce u dvadesetima, no među njima je bio i muškarac koji je imao oko 45 godina. Otkriven je i identitet žene ranjene u pucnjavi. Riječ je o supruzi Stevana Stamatovića koja je prevezena u bolnicu. 

– Prema neslužbenim informacijama, u bolnici se nalazi i dijete koje je svjedočilo ubojstvu i ranjavanju. Ono je pod nadzorom psihijatrijskog psihologa zbog velikog šoka – pišu grčki mediji, prenosi Blic. 

Napadači su maskirani šalovima ušli u restoran i u samo trideset sekundi ubili dvojicu poznatih crnogorskih mafijaša, a mnogi sumnjaju kako će ih policija naći s obzirom na činjenicu da je likvidacija bila profesionalno izvedena. 

Komentara 1

SM
san.martino
23:08 20.01.2020.

Dileri su najveca sramota ljudskog roda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije