Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U MOSKVI

Dijete (5) odgajala u stanu punom smeća, sada se brani nevjerojatnim izjavama

Foto: Screenshot/YouTube/RT
1/2
13.03.2019.
u 18:09

Moskovski liječnici zabrinuti su jer djevojčica ne zna pričati te nikada nije vidjela voće niti spavala u krevetu, a jako se boji vode.

Dijete sam odgajala u 'dobrim uvjetima', poručila je ruskinja Irina Garaščenko (47) čija je petogodišnja curica pronađena u moskovskom stanu prepunom smeća. Djevojčica je pronađena u jako lošem stanju te je prozvana ruskim 'Mowglijem'.

Moskovski liječnici zabrinuti su jer djevojčica ne zna pričati te nikada nije vidjela voće niti spavala u krevetu, a jako se boji vode. Također je na vratu imala malu ogrlicu koja je s godinama urasla u meso.

- Nikada nije vidjela voće. Ponudili smo joj mandarinu koju je jako dugo promatrala. Kada ju je probala, nasmiješila se od sreće. Nije znala što je tuš. Još uvijek imamo poteškoća s higijenom. Ona se uopće ne želi kupati - poručio je doktor Ismail Osmanov, javlja Daily Mail.

Rekao je kako ne spava u krevetu već se sklupča na stolici i to nakon što ju liječnici stave u krevet. Dobra je vijest da nema psiholoških poremećaja.

Osim što tvrdi da je dijete odgajala u dobrim uvjetima, majka je kazala kako 'ne zna što se dogodilo sa stanom'.

- Nisu me pustili da vidim svoju kćer. Ne znam što se dogodilo sa stanom. Uhitili su me u blizini zgrade - rekla je Irina koja je inače i akademski obrazovana. Tvrdi i da djevojčica može govoriti i komunicirati.

Tvrdi da je u stanu nije bilo nekoliko sati, no susjedi vjeruju da je u stanu nije bilo nekoliko dana. Policiju su pozvali jer dijete nije prestajalo plakati.

Kazali su kako djevojčicu nisu vidjeli od kada je bila beba. Otkrili su i kako je Irina ranije bila opsjednuta čistoćom te da je čistila zgradu i područje oko nje.

- Voljela je čistoću, često je prala pod ispred vrata i oko dizala - kazao je jedan od susjeda, prenosi Daily Mail.

Ključne riječi

Komentara 3

OD
otac_domovine
18:18 13.03.2019.

Zena je ocito psihicki bolesna. I sto vam sad treba razvlaciti je po novinama. Hoce li djetetu biti bolje? Rade ljudi i gore zlocine kad su psihicki bolesni.

RE
reborn
15:58 14.03.2019.

A gdje je otac djeteta? Ili je koncept "oca" u ovom slučaju nepoznat?!?

MP
miroslav.petkovic.7564
19:29 13.03.2019.

Bas sam gleda tu u moskvi na TV stan pun smeca.Ali ima tog puno gore po Europi pa onaj Austrijanac dvadeset god drza kcer u garazi i silova ima djecu snjom strava. Pa kod nas bacaju sa kata djecu itd. jos goi idioti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije