Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške ozljede glave

Dijete (5) na Viru palo s balkonske ograde visoke četiri metra

hitna
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
09.08.2016.
u 11:48

Dijete se, prema prvim informacijama, popelo na ogradu i izgubilo ravnotežu

Jučer oko podne je na Viru došlo do nesreće u kojoj je teške tjelesne ozljede zadobilo 5-godišnje dijete koje je palo s balkonske ograde visoke 4 metra, javlja Antena Zadar

Roditelji su u dvorištu vadili stvari iz automobila, a dijete se popelo na ogradu, potom je izgubilo ravnotežu i palo. Zadobilo je ozljede glave opasne po život i nalazi se u zadarskoj Općoj bolnici.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar hugo69
hugo69
12:19 09.08.2016.

Roditelji su krivi jer su ga trebali paziti

OS
osica
16:40 09.08.2016.

Život je satkan od trenutaka. Nekad nas taj trenutak osvjesti za cijeli život. Dao Bog da je to i ovdje i da se dijete oporavi. Uvijek mislimo najmilije je tu pored nas, u našem dvorištu i sigurno. Roditeljima je dovoljnono teško bez naših zlih jezika. Ružne stvari se događaju,nemoguće ih je predvidjeti i "pitanje je trenutka kad smo mi pametni i svestrani na redu". Ne sudite jadne roditelje niste Bog, već obični smrtnici koji su danas imali sreće, što ovi jadni ljudi nažalost nisu. Ne pišem ovo tek tako. Imala sam curicu "živo srebro" i unatoč svoj pažnji "učili smo i imali sreće".

AP
aprgomet12
12:46 09.08.2016.

Netreba nikoga krivit nego se pomolit za dijete i roditelje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije