Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAKTOROM UPRAVLJAO OTAC

Dijete (4) kod Križevaca palo s traktora: Liječnici mu se bore za život

traktor
Damir Spehar/PIXSELL/Ilustracija
01.11.2021.
u 11:20

Dijete je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti Zagreb

Četverogodišnje dijete ozlijeđeno je jučer, 31. listopada, na širem križevačkom području pri padu s traktora. Kako navodi Policijska uprava koprivničko-križevačka, obavijest o nesreći zaprimili su jutros od županijskog centra 112.

- Do sada poduzetim kriminalističkim istraživanjem došlo se do saznanja da je jučer, 31. listopada, oko 14 sati, na polju četverogodišnje dijete palo s traktora kojim je prilikom obavljanja radova upravljao 35-godišnji otac te zadobilo teške tjelesne ozljede opasne po život - navode iz policije. 

Dijete je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti Zagreb, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.       

Komentara 7

TR
trinaest
12:19 01.11.2021.

Dijete padne s traktora, tesko se ozlijedi i roditelj koji ga je uopce suludo stavio na traktor tek sutradan nazove hitnu??

DU
Deleted user
17:10 01.11.2021.

To je jedan od oblika korone.

Avatar Apsalar
Apsalar
12:04 01.11.2021.

Nedjeljom radio na zemlji? 🤨

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije