Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POŽEGI

Dijete (12) palo s romobila i zadobilo teške ozlijede, naletjelo je na rupu u nogostupu

Zagreb: Električni romobil je prijevozno sredstvo kojeg vole djeca i odrasli
Foto: Igor Soban/PIXSELL
22.06.2023.
u 11:27

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a policijski službenici nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje

Dijete (12) koje je vozilo romobil teško je ozlijeđeno rano jučer ujutro u Požegi, priopćili su iz PU požeško-slavonske.

U srijedu 21. lipnja 2023. oko 7.40 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića, 12-godišnje dijete koje se na romobilu kretalo nogostupom dolaskom do ulegnuća na nogostupu palo je sa romobila. Tom prilikom 12-godišnje dijete je teško ozlijeđeno.



Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a policijski službenici nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje vezano za postojanje kaznenog djela ili prekršaja. 

Ulegnuće je nastalo uslijed izvođenja građevinskih radova.

VIDEO Splićani na kraju živaca: Pijani turisti ukrali kolica i bezbrižno se vozili kroz raskrižje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije