Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dijeta 5 faktora bez gladi i odricanja

shop (1)
Foto: VL
1/3
PR
Autor
PR članak
13.01.2011.
u 10:21

Harley Pasternak osmislio je program koji vam omogućuje da u kratkom razdoblju izgubite višak kilograma

Neke od najljepših i najpoznatijih hollywoodskih zvijezda – Halle Berry, Eva Mendes, Rachel Weisz, Robert Downey Jr., Brendan Fraser, Benjamin Bratt, Alicia Keys... oblikuju svoja tijela pomoću “Dijete 5 faktora”, revolucionarnog programa prehrane i vježbi. Autor Harley Pasternak osmislio je jedinstven program prehrane i vježbi koji vam omogućuje da u kratkom vremenu izgubite prekomjerne kilograme.

Pritom nećete gladovati niti se odricati hrane, nego ćete biti u izvrsnoj formi i puni energije. Ovo je jedna od najjednostavnijih dijeta i moći ćete je bez problema provoditi uvijek i svugdje. Odaberite namirnice 5 faktora koje vam se najviše sviđaju i pripremajte ukusna jela prema brzim i jednostavnim receptima iz knjige – i prekomjerni kilogrami topit će se.

Sjajno je što svaki tjedan imate i jedan “dan za kršenje pravila”, kad možete uživati u hrani za kojom žudite. Alicia Keys, pjevačica i dobitnica Grammyja, o svom iskustvu kaže: “Dijeta 5 faktora ne tjera vas na gladovanje nego vas uči zdravom načinu življenja pa nemate osjećaj da vam nedostaje hrana koju volite!” Glumica i zvijezda filma “Žene” Eva Mendes potvrđuje:

– Harley mi je promijenio život. Ne samo da se osjećam bolje nego ikad prije nego si bez osjećaja krivnje mogu priuštiti pizzu kad god zaželim – i to me čini sretnom!

Isto iskustvo ima Kanye West, pjevač i dobitnik Grammyja:
– Dijeta 5 faktora spasila me je na turnejama. Ne mogu vjerovati da postoji zdrava hrana koja ima tako dobar okus. Nikad nisam bio u boljoj formi!

Mršavite pomoću “Dijete 5 faktora” – i ovo će biti zadnja knjiga o dijetama koja će vam trebati!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?