Prvi put u regiji

Digitalno učenje u poslovnom okruženju: Stižu strani i domaći eksperti

LEARNING DISRUPTION 2019
10.05.2019.
u 16:33

Teme o kojima će biti riječi na konferenciji su način organizacije učenja u korporacijama; onboarding, leadership, sales i ostali razvojni programi...

Prvi put u regiji više od 100 sudionika konferencije LEARNING DISRUPTION 2019 imat će priliku prisustvovati predavanjima iskusnih hrvatskih i inozemnih stručnjaka, interaktivnom panelu i radionicama o važnosti digitalizacije u transformaciji kompanija te promicanju digitalnog i inovativnog organizacijskog učenja. Konferencija koja će odgovoriti na ključna pitanja vezanih za dodatno unaprjeđenje poslovanja te povećanje konkurentnosti na tržištu i učinkovitosti zaposlenika održat će se 3. srpnja 2019. u Zagrebu, a prijave su moguće već danas.

Konferencija LEARNING DISRUPTION 2019 posvećena je inovativnim i digitalnim modelima učenja u poslovnom okruženju, a namijenjena je menadžmentu zaduženom za korporativnu kulturu, ljudske resurse, digitalnu transformaciju; specijalistima i projektnim voditeljima edukacija i razvoja te manjim i srednjim poduzetnicima koji žele dodatno unaprijediti svoje poslovanje. Teme o kojima će biti riječi na konferenciji su način organizacije učenja u korporacijama; onboarding, leadership, sales i ostali razvojni programi; inovativne metode učenja za razvoj kompetencija potrebnih za budućnost i učinkovito poslovanje te gejmifikacija, design thinking te ostale metode poticanja kreativnog i kolaborativnog učenja.

Predavači na konferenciji LEARNING DISRUPTION 2019 su eksperti iz područja e-learninga, digitalne transformacije te budućnosti učenja unutar poslovne zajednice kao što su Alexandre Giry Deloison, razvojni menadžer za međunarodne poslove tvrtke CrossKnowledge; Claus Kjeldsen s Instituta za istraživanje budućnosti iz Kopenhagena; Paolo Zenzerović, voditelj operacija Instituta za razvoj i inovativnost mladih - Croatian Makers; Alan Žepec, osnivač i izvršni direktor konzultantske tvrtke LQ i drugi ugledni stručnjaci iz područja liderstva i osobnog razvoja. Središnji događaj konferencije je panel o povezanosti učenja i poslovnog uspjeha na kojem će sudjelovati Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku; Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska, Tomislav Dominković, član Uprave Algebre i Irena Bašić Štefanić, direktorica ljudskih resursa RBA banke, a koji će moderirati Alan Žepec.

„Nekadašnji pristupi učenju i razvoju zaposlenika više ne funkcioniraju. Nove tehnologije dovele su do potpune disrupcije učenja i stvaranja novih mentalnih modela usvajanja novih znanja, stoga je potrebno uhvatiti korak s razvojem tehnologije, novim znanjima, brzinom distribucije informacija, ali i novim generacijama kadrova koji tek dolaze. Zato LEARNING DISRUPTION ne treba promatrati samo kroz prizmu događaja, već i kao mjesto razmjene iskustava i znanja o načinima kako nadolazeće trendove iskoristiti u svoju korist i tako profitirati na poslovnom planu.“, istaknuo je Alan Žepec, osnivač i izvršni direktor konzultantske tvrtke LQ koja je zaslužna za pokretanje ovog projekta.

Osim razmjene znanja i iskustva o najnovijim trendovima, dodatan benefit konferencije je i dodjela posebne LEARNING DISRUPTION nagrade organizacijama koje su u proteklih dvije godine provele projekt iz područja inovativnog ili digitalnog učenja te time doprinijele razvoju vlastite organizacije. Prijave za sudjelovanje moguće su od 6. svibnja 2019. na službenoj stranici konferencije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije