Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova e-valuta

Digitalnih eura mogli bismo u e-novčaniku imati od 500 do 3000, plaćanja i bez weba

30.06.2023.
u 10:06

Svatko bi imao svoj digitalni novčanik na koji bi mogao prenijeti svotu eura koju će koristiti za kupnju putem interneta i uređaja koji nemaju vezu s internetom

Komentara 11

PV
prcko.vita
10:12 30.06.2023.

Divota kako nam mic po mic nameću totalnu kontrolu i ostaje narodu samo da bude roblje. Bravo. Kada se samo sjetim na primjer kamatne stope na štednju su još prije par godina bile i po 7%, i onda odjednom, bez puno objašnjenja kamate su u svim bankama počele padati, kao nisu se dogovorili, moš mislit, danas banke nude narodu kamate na štednju najčešće 0,01 posto ili slično, dakle, najniže što je moguće, narod šuti, naviknuo se. I tako sve malo po malo doći ćemo da ćemo biti robovi. Tuga i žalost čovječanstva.

CA
cavecanem
10:55 30.06.2023.

A onda u slijedećoj fazi bit će nema kupovine mesa/goriva/wc papira …. jer si svoju mjesečnu kvotu CO2 ispunio.

AN
Andrej50
12:12 30.06.2023.

Postoji li barem jedan novinar koji bi se usudio napisati kritički članak o digitalnom euru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije