Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLIJAO PREVARANT

Digao joj 5000 kuna s računa, došao po PIN brojeve pa ga uhitila policija

'02.09.2009.....Zagreb...unu.....Ilustracija umetanja kartice u bankomat Raiffeisen bank zbog slucaja Renate Rasic i njezine kartice koja je navodno skenirana.Photo:Marko Prpic/VLM/PIXSELL'
Marko Prpić/PIXSELL
10.05.2014.
u 12:00

Kazao joj je da će na njezinu kućnu adresu poslati kolegu, kojem bi ona trebala predati PIN brojeve svojih i suprugovih kartica

Muškarac (34) kazneno je prijavljen jer ga se sumnjiči za prijevaru. Kako je priopćila zagrebačka policija, 34-godišnjak se sumnjiči da je 7. svibnja oko 20.30 nazvao ženu (59), lažno joj je predstavio kao zaposlenik banke te joj je kazao da joj je s računa podignuto 5000 kuna.

Kazao joj je da će na njezinu kućnu adresu poslati kolegu, kojem bi ona trebala predati PIN brojeve svojih i suprugovih kartica. Žena mu nije povjerovala, niti je nasjela na njegovu priču, pa je u međuvremenu obavijestila policiju. Kada je 34-godišnjak došao na njezinu adresu, kako bi preuzeo kuvertu s PIN brojevima, dočekali su ga policajci koji su ga i uhitili. Priveden je na policiju, a nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku.

>> Starici (83) na prijevaru uzeli karticu i 'očistili' račun

Ključne riječi

Komentara 4

BO
bolesnodrustvo
13:32 10.05.2014.

DOLIJAO PREVARANT- ovdje se ne radi o prevarantu već o budali

MO
modovisisajteMaraschino
20:57 10.05.2014.

i idemo se kladiti da će biti pušten jer nije napravio krivično djelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije