Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA VREMENA
Povratak na članak

DHMZ upozorava: Moguća pojava grmljavinskog nevremena s tučom, ponegdje i pijavica

Promjenu vremena donosi frontalni poremećaj koji će se sa sjeverozapada preko Hrvatske premjestiti dalje na istok

Komentari 1

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
05:58 18.09.2021.

Promjena vremena je i bio je i bit ce hrvatski neprijatelj broj 2 (odmah poslije propuha), kojim se objasnjavaju glavobolje , zelucane tegobe bez obzira sto su nastupile nakon sto u sebe ubacite kilu, dve odojka, sunke, prsuta,,,,, pa bolovivi u prstu (koji ste slomili prije 16 godina), nenapravljena domaca zadaca, lektira,,,,,, nesredjena soba, neizbaceno smece, itd...,,,To (promjena vremena) je i glavni razlog mnogih neobjasnjenih boljki koje u to vreme muce nase bake i djedove. Pored vec spomenutog i slavnog propuha jos jedan najveci serijski ubojica u Hrvatskoj.................. Baba Andja : Ajme sto mi gori livo uvo a na desnom mi ladno, u bore mi se uvukao smrad ribe iako je nisam ila jos od posta uskrsnjeg a i u kicmi me streca. Baba Luce : Ma pusti Andjo, mora da te propuvalo a mozda je i od ove promine vremena djava je lipi odnia..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.