Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Devetnaestogodišnjak 'Fiatom' srušio metalni rasvjetni stup

nesreca
Foto: Dragutin Šantoši
1/3
09.06.2012.
u 02:17

Mladić je nesreću doživio nakon što je svoju djevojku automobilom odvezao kući u susjedno selo

Slatina  - U prometnoj nesreći koja se noćas oko 0,15 sati dogodila na ravnom dijelu državne ceste D2 u ulici B. Radića u Slatini lakše ozljede zadobio je devetnaestogodišnji vozač iz Slatine. Prema neslužbenim izvorima mladić je odvezao svoju djevojku kući u susjedno selo, a pri povratku u Slatinu je zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti, izgubio nadzor nad svojim 'Fiatom'. U jednom trenutku prešao je na lijevu stranu kolnika, a potom na bankinu gdje je iščupao prometni znak, a potom je prednjim lijevim dijelom automobila udario i srušio metalni rasvjetni stup koji se nalazi tek nekoliko metara dalje od obiteljske kuće.  Snažan udarac izmamio je stanovnike iz kreveta na ulicu koji se žale da se takve prometne nesreće na ovom dijelu ceste događaju dosta često. Nakon pružene liječničke pomoći mladi vozač pomogao je ocu i prijateljima da automobil uklone s ceste. 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:28 10.06.2012.

mladić je slupao nosić ! Treba mu oduzeti vozačku na 50 godina. Sreća da u to vrijeme nije bilo djece na travnjaku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije