Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedi ne jenjavaju
Povratak na članak

Deveti dan kaosa u Francuskoj: 'Ovaj pokret potvrđuje odlučnost svijeta rada i mladih ljudi'

Dok odluku francuske Vlade o mirovinskoj reformi propituje Ustavno vijeće na ulicama gradova već deveti dan traju štrajkovi i manifestacije. Sindikati pozivaju na mirne prosvjede, a manje skupine koji se nazivaju "Black Block" sukobljavaju se s policijom i uništavaju imovinu. Prema organizatoru na prosvjedu je sudjelovalo 3,5 milijuna ljudi, a prema policiji 1,8 milijuna

Komentari 3

TO
ToVuS
04:33 24.03.2023.

Svaka im čaat..a mi smo ovce za šišanje.

VL
AS
A Sinisa
00:32 25.03.2023.

To je nacija koja drži do sebe i ne možeš joj uvaliti m... pod bubrege. u Srbiji vlast može raditi šta hoće na žalost a rekao bih i u Hrvatskoj. Dolazi nam veliko zlo i to se već nazire kroz veštački izazvane pandemije, kroz sve više ratnih sukoba, vremenske neprilike i zemljotrese. Samo ljudi koji su svesni situacije i dovoljno hrabri da mogu stati na čelo borbe za spas ne jedne države ili nacije već celokupnog čovečanstva mogu započeti borbu za jedan bolji i lepši svet.

VL
PO
Poletarac101
05:55 24.03.2023.

Skoro ko cijela Hrvatska u Štrajku👌

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.