Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFGANISTAN

Devetero civila poginulo u napadu na najsigurniji hotel u Kabulu

Kabul
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
21.03.2014.
u 07:35

Među ubijenima je četvero stranaca, a policija je ubila četvoricu napadača

Devetero civila ubijeno je u jučerašnjem napadu talibana na luksuzni hotel Serena u središtu Kabula, izvijestila je danas afganistanska policija. Među ubijenima je dvoje djece i četvero stranaca, a policija je ubila četvoricu napadača i ozlijeđeno je šestero ljudi, prenosi BBC.

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova rekao je da je napad na hotel izvršilo četvero maloljetnih napadača koji su pištolje sakrili u čarape.

Isti hotel 2008. je godine napao bombaš samoubojica, a u napadu je poginulo šest osoba. Hotel je nakon toga pojačao sigurnosne mjere te je bio na glasu kao najsigurnije mjesto u Kabulu. Dom je mnogim zaposlenicima UN-a i stranim izaslanstvima.

>> Službenik NATO-a: Za djecu je Kabul sigurniji od Londona

Komentara 7

XA
xaron
15:21 21.03.2014.

Neće se dugo održati vlada u Kabulu poslije odlaska Amera. Isti slučaj kao po odlasku Rusa, povratak u 13 stoljeće. Pa neka im bude, ali više nema pomoći u hrani i lijekovima, jer u 13 stoljeću toga i nije bilo.

Avatar lipistipeikata
lipistipeikata
07:46 21.03.2014.

Al je bija siguran.Kako li su oni nesigurni?

Avatar lipistipeikata
lipistipeikata
08:07 21.03.2014.

A naši i Crnogorci se baš vratiše .A što će sad biti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije