Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
križni put
Povratak na članak

Devet slika vjerskih motiva traži autora, ili barem vlasnika

Za pretrage kuće u Krapini još 2010. pronađene su slike kojima se pokušava utvrditi podrijetlo. Policija stoga moli građane za pomoć.

Komentari 3

CH
Charles
20:59 07.02.2012.

Postavlja se elemementarno pitanje: je li taj misteriozni \"donator\" veliki vjernik ili veliki lopov? Vjerojatno oboje. U skladu s učenjem njegove moralne vertikale

VL
VI
Vito
09:08 08.02.2012.

Budući da podrijetlo slika do danas nije utvrđeno, iako su o pronalasku umjetnina bile obaviještene sve policijske uprave kao i nadležni odjeli Ministarstva kulture, iz policije apeliraju na građane da im pomognu. Možda bi bilo dobro pitati crkvene vlasti? Ilili policija ne smije imati veze sa crkvom?

VL
GA
Gen.an
21:06 08.02.2012.

Pa to je vrlo jednostavno . Pitajte nase svecenike o vjerskim slikama. Necete valjda pitati Vesnu Pusic I Stipu Mesica kad je u pitanju religija .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.