Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom vježbe

Devet osoba poginulo u sudaru dvaju vojnih helikoptera u Indiji

helikopter, Indija (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
30.08.2012.
u 21:55

Helikopteri Mi-17 ruske proizvodnje sudarili su se tijekom vježbe iznad pokrajine Gujarat pokraj granice s Pakistanom. Navodi se kako su svi poginuli bili pripadnici zračnih snaga.

Devet osoba poginulo je u sudaru dvaju vojnih helikoptera u Indiji, javlja Aljazeera.

Helikopteri Mi-17 ruske proizvodnje sudarili su se tijekom vježbe iznad pokrajine Gujarat pokraj granice s Pakistanom. Navodi se kako su svi poginuli bili pripadnici Ratnog zrakoplovstva.

Na snimkama tamošnje televizije moglo se vidjeti kako su olupine okružili vatrogasci, policija i vojni dužnosnici.

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:35 30.08.2012.

videli od hrvoja slunjskih

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
23:18 30.08.2012.

"Na snimkama tamošnje televizije moglo se vidjeti kako su olupine okružili vatrogasci, policija i vojni dužnosnici." ... baš čudno ?!?! ... ajd' da su olupine okružili neki vračevi, babe koje heklaju, svete krave i ostali koji se bave nesrećama vojnihih borbenih sustava bilo bi jasno, ovako velika dilema ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije