Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hospicij za starije

Devet ljudi smrtno stradalo u požaru u bolnici na Tajvanu

Potres na Tajvanu
Foto: Reuters/PIXSELL
13.08.2018.
u 07:48

Požar je izbio na sedmom katu zgrade, koji se koristi kao hospicij za stare i nemoćne osobe

U požaru koji je u ponedjeljak izbio u bolnici na Tajvanu smrtno je stradalo devetero ljudi, a ozlijeđeno je njih 15, priopćile su tamošnje vlasti dodavši kako je pokrenuta istraga koja treba utvrditi uzrok požara.  

Premijer William Lai kazao je kako ministarstvo zdravlja nadgleda napore spasilaca u bolnici u New Taipei Cityju, u kojoj je vatra ugašena kratko nakon svitanja.

Požar je izbio na sedmom katu zgrade, koji se koristi kao hospicij za stare i nemoćne osobe.

Snimke koje su objavljene s mjesta događaja prikazuju evakuaciju nepokretnih pacijenata na bolničkim krevetima te kako spasioci na nosilima prebacuju druge pacijente do ambulantnih kola.

Brojna kola hitne pomoći pristigla su ispred bolnice kako bi pacijente odveli u druge medicinske centre.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije