Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam
Povratak na članak

Devet godina se gradi, a inspekcije reagirale tek sad nakon prijave!

Inspekcija je na gradilištu bila i prije nekoliko godina i čudi me da je tada bilo sve u redu, kaže predsjednik Vijeća Krapinskih Toplica Ernest Svažić

Komentari 3

KO
konstanta
22:54 29.12.2010.

Ovoj žalosnoj topličkoj priči ne treba se čuditi. Nju su osmislili u poznatom stilu privatizacije čelnici Bolnice uz svesrdnu pomoć pojedinaca iz Županije i Općine. Unatoč upozorenjima tadašnje političke oporbe da je prodaja hotelsko - bazenskog kompleksa vrlo upitna, to je ipak učinjeno. Osnovno pitanje je, kome je to odgovaralo i zašto. Tko je i zašto mirno gledao gotovo čitavo desetljećje propadanje jednog poznatog i priznatog turističkog središta, koje je pretvoreno u \"mrtvi kapital\" i nije poduzimao ništa. Zato čestitke sadšnjem Vijeću Toplica uz želju da problem rasčisti do kraja.

VL
LU
ludva
02:00 30.12.2010.

Stvarno nemreš vjerovat.. !veterinar na čelu turističke zajednice..?imal je dovoljno iskustva i odlučivao da Terme Čatež nisu dovoljno poznat ulagač.. ...Već neki muljator iz Čreta..očito ste radili po zakonu... Stvarno Topličani nemaju sreće...kad ih je vlastita županija upropaštavala tolke godine..e.. !Koji su još akteri ove priče.... nadajmo se da će se priča još rasvjetliti...

VL
MM
mmmmm
10:42 30.12.2010.

Kako su SDP-ovci mudri, oni kriminal rade na lokalnom nivou. Zašto su uzeli Strahinjčicu, pa razlika do 7 milijuna...što mislite komu je išla? A o veterinaru i turizmu: On je bar pismen, a što s rukovodstvom s analfabetskim tečajem (malo sam ga pretjerala, ima malo više škole...).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.