Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živjela s majkom

Detalji ubojstva u Njemačkoj: Ubijena 19-godišnjakinja znala je hrvatski jezik

Ilustracija/Njemačka policija
Foto: ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
1/3
24.05.2023.
u 17:08

Obdukcijom je utvrđeno da je 19-godišnjakinja zadavljena, no predmet kojim je počinjeno ubojstvo još uvijek nije osiguran

Hrvat (17) iz Recklinghausena u Njemačkoj uhićen je zbog sumnje da je ubio poznanicu (19) i njeno tijelo ostavio u na školskom igralištu. Tužiteljica Svenja Grosse-Kreul (39) ističe kako je istraga u tijeku, no otkriva kako je 19-godišnjakinja znala hrvatski jezik. Nije poznati je li bila Hrvatica ili je jezik poznavala zbog člana obitelji. 

"Mnogo je toga još nejasno, poput odnosa žrtve i počinitelja. Za sada se zna samo da je 19-godišnjakinja, koja je još živjela s majkom, znala hrvatski", rekla je tužiteljica, prenosi Fenix magazin.

VEZANI ČLANCI:

Mladić je djevojku navodno ubio iz koristoljublja. Od ranije je poznat policiji, no ne po teškim kaznenim djelima. Obdukcijom je utvrđeno da je 19-godišnjakinja zadavljena, no predmet kojim je počinjeno ubojstvo još uvijek nije osiguran. Pretpostavlja se da je mjesto na kojemu je pronađeno tijelo ujedno i mjesto zločina.

Vijest o ubojstvu brzo se proširila njemačkim gradom te šokirala građane. Škola je zatvorila dvorište te je onemogućeno ostavljanje cvijeća i svijeća na mjestu zločina.

VIDEO Portugalska policija priprema potragu u blizini brane za tijelom nestale Madeleine McCann

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Mikis
18:49 24.05.2023.

u svijetu rasnih i rodnih emancipacija jednakosti i zastite osobnih vrijednosti kada se radi o zrtvama i zlocincima u istrazi se jos nista nezna ali se uvijek zna ko iz topa da je moguci zlocinac Krabat po nacionalnosti i tu nema skrupola za izgovarati tu nacionalnost kao generalnu odliku u datom momentu kao i da u istim slucajevima se nista nezna osim da je moguca sumnjiva osoba ima ili imala hrvatsku putovnicu. nedo svevid da ja jednom izgovorim za bilo koga u nekakvom kontekstu da je netko austrijanac ili da ima austrijsko drzavljanstvo ili propusnicu stirije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije