Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA ŽITNJAKU
Povratak na članak

Policija objavila detalje strašne nesreće u kojoj je poginulo dijete: Kočnice na kamionu nisu bile ispravne

Osumnjičeni 45-godišnji vozač je uhićen i doveden u službene prostorije te je nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu

Komentari 6

Avatar Zgubider..
Zgubider..
15:46 09.09.2023.

Usmrtiti pješaka na pješačkom prijelazu treba izjednačiti sa djelom ubojstva i tako kažnjavati. Time bi se dobilo da počinioci ne mogu biti kažnjeni ispod 5 godina zatvora! Vozači automobila kod nas ne poštuju slabije sudionike u prometu, a najmanje 50% ih ne staje na zebri da bi propustili pješaka.

VL
PO
poluprovokator
20:10 09.09.2023.

Čim vidiš bus da stoji, ispred ili iza njega zebru- uvijek možeš pretpostaviti da će netko istrčati iz busa preko te zebre. Ti ga vidiš u zadnji čas pošto pogled na pol zebre zaklanja bus i možeš stati samo ako ideš do max cca 10-15km/h... Ako je kamion i imao loše kočnice (krivica vlasnika) onda se vozač morao prilagoditi tome kad ga je već pristao takvoga voziti.

VL
ZA
!zagreb!
21:16 09.09.2023.

Institucija koja daje dozvolu. Vjerojatno je sve provjerila da radi besprijekorno. Barem u papirima je tako.

VL
ST
sttipe
17:12 09.09.2023.

Jadno dijete je ipak istrčalo pod kamion. Vozač je 1000% žrtva, ako kočnice nisu valjale, mislite da je on rado vozio takav kamion??? Svaki drugi vozač u Hr vozi konzervu u koju se gazdama ne ulažu novci, i imaju redom 2 tahografa... Jer uvik TRIBA... Kladim se o večeru s kim god da ovdi gazda stradati neće, nego samo vozač. Koji vjerovatno baš ništa nije kriv.. U hrvatske ceste se ne melje granit, kako je po propisu, nego vapnenac, (kreda), koji je jeftiniji... Pare, samo pare...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.