Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULE DVIJE OSOBE

Detalji tragedije u Rijeci: Mladi vozač prešao u suprotnu traku, naletio na teretno vozilo

Rijeka: Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u tunelu Pećine
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
10.02.2024.
u 10:35

Putnici u starosti od 19 i 50 godina poginuli su na mjestu, a vozač i treći putnik u dobi od 20 godina su ozlijeđeni

Sinoć oko 21:40 sati u tunelu Pećine u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradala dva hrvatska državljana, a vozači oba vozila teško su ozlijeđeni, dok je još jedan putnik zadobio lakše ozlijede. Liječnička pomoć pruža im se u KBC-u Rijeka.

Očevid je trajao do kasno u noć, a nesreća se dogodila kada je 19-godišnji vozač automobila riječkih registracija, krećući se tunelom iz smjera Vežice prema centru Rijeke, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prešao u traku za vozila iz suprotnog smjera.

Tom je trakom prometovalo teretno vozilo također riječkih registracija, a kojim je upravljao 62-godišnji muškarac hrvatskog državljanstva. Došlo je do izravnog sudara dvaju vozila pri kojem se osobno vozilo od siline udara zarotiralo na kolniku, zbog čega su trojica putnika ispala na kolnik. 

Putnici u starosti od 19 i 50 godina poginuli su na mjestu, a vozač i treći putnik u dobi od 20 godina su ozlijeđeni. Za vrijeme provedbe očevida od 21.45 sati do 4 sata ujutro promet kroz tunel Pećine bio je obustavljen za sva vozila i odvijao se obilaznim pravcima, izvješava PU primorsko-goranska.

VIDEO U centru Zagreba skele popadale po ulici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije