Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEČAK STAR 17 MJESECI
Povratak na članak

Tuga kod Labina: Beba se utopila u dvadesetak centimetara vode

Susjedi otkrivaju kako se radi o podstanarima koji nisu dugo tu

Komentari 3

NT
Netko tamo daleko
21:14 30.06.2020.

Nedaj Bože nikome.I onda moji svi kažu da ja nisam normalna što ove godine nedam napuniti bazen,upravo zbog toga što imam zvrka od dvije i pol godine koji u sekundi napravi nekakvu nepodopštinu i od kad smo krenuli s pričom o bazenu ja stalno govorim da me je strah zbog njega.Sad ćemo definitivno ove godine biti bez bazena.

VL
DE
deda1234
21:16 30.06.2020.

Rip

VL
OD
Odisej22
08:20 01.07.2020.

Prije trideset godina bio sam u hotelu na moru,sin 2 godine,u dječjem bazenu,voda mu do pojasa. Spotakne se i nagne se naprijed; ja sam bio u dva tri koraka do njega. Eto,moraš predvidjati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.