Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
državljani Kosova

Detalji tragedije na petrinjskom kupalištu: Utopio se muškarac (34), drugoga spasili građani

Petrinja: Mjesto na gradskom kupalištu gdje se utopio mlađi muškarac
Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija
28.08.2023.
u 14:10

Po zaprimljenoj dojavi odmah se započelo s mjerama traganja u koju su se uključili pripadnici HGSS-a, ronioci ATJ Lučko i vatrogasci

Policija je objavila detalje jučerašnje tragedije na petrinjskom kupalištu prilikom koje se utopio 34-godišnjak. Kako se ističe, policija je u nedjelju, 27. kolovoza oko 15 sati, zaprimila dojavu da je na gradskom kupalištu u Petrinji došlo do utapanja muške osobe.

Po zaprimljenoj dojavi odmah se započelo s mjerama traganja u koju su se uključili pripadnici HGSS-a, ronioci ATJ Lučko i vatrogasci. Oko 18.30 sati ronioci ATJ Lučko su pronašli beživotno tijelo 34-godišnjeg državljanina Kosova.

VEZANI ČLANCI:

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti utapanje.

U društvu 34-godišnjaka nalazio se i 37-godišnji državljanin Kosova kojeg su građani spasili od utapanja, a liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici.

VIDEO Strava u Dugom Selu: U eksploziji poginule dvije osobe, treća teško ozlijeđena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije