Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULE TRI OSOBE

Policija objavila detalje nesreće kod Okučana: Poginule tri osobe, navodno majka i dva sina

U prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Okučana smrtno stradale tri osobe
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/10
23.10.2021.
u 11:57

Na mjesto prometne nesreće izašao je općinski državni odvjetnik, koji će, uz asistenciju policijskih službenika, obaviti očevid

Iz policije su izvijestili o detaljima stravične prometne nesreće u kojoj su u petak oko 15 sati na autocesti A3 kod Okučana poginule tri osobe.

Očevidom koji je obavila policija uz nazočnost državnog odvjetnika utvrđeno je da je do nesreće došlo tako što je 25-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao teretnim automobilom s priključnim vozilom hrvatskih registarskih oznaka i kretao se krakom prometnog čvora Okučani iz smjera juga u smjeru sjevera. Istim krakom ceste iz smjera zapada u smjeru juga kretao se osobni automobil nacionalnih oznaka Republike Srbije, kojim je upravljao 38-godišnji državljanin Srbije.

Na dijelu ceste kod zavoja ulijevo 25-godišnji vozač nije prilagodio brzinu kretanja skupa vozila osobinama i stanju na cesti, usljed čega je kamionom prešao na prometnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udario u automobil. Na mjestu događaja intervenirali su i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Nove Gradiške radi izvlačenja tijela unesrećenih.

U nesreći su smrtno stradale tri osobe iz automobila, državljani Srbije. Kako smo neslužbeno doznali, riječ je o 57-godišnjoj majci i njezina dva sina u dobi od 35 i 38 godina. U vremenu od 15.15 sati do 22 sata krak prometnog čvora Okučani autoceste A3 bio je zatvoren za sav promet, koji je preusmjeravan obilaznim prometnim pravcima.

Iste večeri mladi vozač kamiona je uhićen te će, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom i nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Komentara 7

SV
Samo Vinkulja
12:50 23.10.2021.

Kamionđije samo obavljaju svoj posao koji nije nimalo lagan i to je"kruh sa 7 kora"Ja nisam vozač kamiona da ne bude zabune. Danima biti u kabini na granicama čekati "danima". Tako da te ljude ne treba osuđivati za svaku nezgodu na autocesti kad su oni dio nekakve strašne nesreće poput ove. Još kad imaš gazde kod kojih nešto "moraš" dovesti a on će preko svojih "rođa" to riješi da te se ne dira onda bude i vijuganje po cesti i spavanja za volanom itd itd.

SV
Samo Vinkulja
12:51 23.10.2021.

A ti pošteni ili tipkaš u vožnji ili si nepismen

Avatar hristeboze
hristeboze
22:08 23.10.2021.

opet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije