Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sveti ivan zelina

Detalji teške nesreće: 'Supruga je ujutro čula samo nekakav krik. Mali je imao 5 godina'

Sveti Ivan Zelina: Mjesto nesreće gdje je jutros došlo do slijetanja vozila s kolnika
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
20.04.2021.
u 18:57

Čovjek koji je vozio iza njih pokupio je njegovo tijelo s ceste, kažu mi da je navodno ispalo kroz ‘bunker’ auta, ispričao je rođak obitelji koja je sletjela s ceste

U Svetom Ivanu Zelini, u Tomaševcu, jutros je vozilo izletjelo s kolnika. U nesreći je preminuo 5-godišnji dječak, a dvije su osobe lakše ozlijeđene. 

- Supruga je ujutro čula samo nekakav krik. Mislili smo možda da je pas ili neka životinja. Izašao sam pogledati što se događa i vidio automobil nasred livade, ispričao je za 24sata Božidar Horvat koji živi stotinjak metara od mjesta nesreće i rođak je obitelji koja je sletjela s ceste.

- Brzo sam otrčao tamo, a na stražnjem sjedištu ležalo je dijete. Čovjek koji je vozio iza njih pokupio je njegovo tijelo s ceste, kažu mi da je navodno ispalo kroz ‘bunker’ auta. Stigla je i Hitna koja ga je oživljavala sat vremena, ali pomoći nije bilo. Mali je imao 5 godina. Majka i sestra bile su potpuno u šoku i dosta natučene, njih je Hitna odvezla u bolnicu. Spuštali su se s brijega, cesta je bila skliska i eto... Znam ih jer smo rod. Žive tu u mjestu nekoliko kilometara dalje. Ne bih znao gdje su se zaputili... Strašno je bilo..., dodao je. 

Komentara 2

IJ
istina___jako___boli
07:58 21.04.2021.

Kako je dijete ispalo iz auta ako je bilo vezano, sto je i obavezno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije