Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U SLAVONIJI

Detalji sudara u kojem su poginula dva motociklista: Stariji je pretjecao auto i zabio se u mlađeg

Sovski Dol: U prometnoj nesreći poginula dvojica motociklista
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
08.10.2023.
u 22:38

Motociklist je prilikom pretjecanja prednjim dijelom motocikla udario u prednji dio motocikla, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnjak.

U nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 14:10 sati između mjesta Sovski Dol i Paka poginula su dva motociklista. Prema inforrmacijama PU požeško-slavonske, 56-godišnji vozač koji je upravljao motociklom, izlaskom iz zavoja ulijevo pretjecao je osobni automobil kojim je upravljao 73-godišnjak, navedenu radnju pretjecanja nije mogao obaviti s obzirom na karakteristike ceste.

Naime, navedena cesta sadrži više uzastopnih zavoja te je na njoj smanjena preglednost i kolnici u padu. Upravo zbog uvjeta na cesti, motociklist je prilikom pretjecanja prednjim dijelom motocikla udario u prednji dio motocikla, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnjak. Prema informacijama policije, u nesreći su smrtno stradali 22-godišnjak te 56-godišnjak. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Strašna nesreća u Slavoniji: U sudaru dva motocikla poginule dvije osobe

 

 

Komentara 4

Avatar ♌
07:18 09.10.2023.

Jućer je kroz moje selo prošlo 7-8 motora sa velikom brzinom i kroz crveno na semaforu(a ma baš svi kroz crveno) i onda se ćudimo nesrećama.

OX
oxymoron
00:37 09.10.2023.

Nadam se da ce netko, tko pati i postuje život dobiti kvalitetne organe. Sućut obiteljima poginulih.

BU
bugatti
07:52 09.10.2023.

Nije ovo prvi put u Slavoniji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije