Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA CESTI

Dva mladića poginula: Policija objavila mučne detalje nesreće u Komletincima

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
11.12.2023.
u 11:58

Nakon ispadanja iz vozila, na tijelo 28-godišnjaka pao je osobni automobil u kojem se prije nalazio, dok je tijelo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na kolnik i preko tijela je prešao osobni automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač

PU vukovarsko-srijemska objavila je detalje stravične nesreće koja se dogodila u petak na cesti između Nijemaca i Komletinaca, a u kojoj su poginula dva mlađa muškarca. Do nesreće je došlo 8. prosinca oko 19.35 sati, a poginuli su 28-godišnjak i 30-godišnjak. 

Jedan od smrtno stradalih upravljao je osobnim automobilom u smjeru Komletinaca i kad se našao 300 metara udaljen od naselja Komletinci, izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika ulijevo u odvodni kanal, gdje je došlo do više udara vozila u kosine kanala i panj drveta nakon čega su mladići ispali iz vozila. Nakon ispadanja iz vozila, na tijelo 28-godišnjaka pao je osobni automobil u kojem se neposredno prije toga nalazio, dok je tijelo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na kolnik i preko tijela je prešao osobni automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač.

VEZANI ČLANCI: 


 

Po nalogu zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelima smrtno stradalih bit će obavljena obdukcija u NMB "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru. Zbog obavljanja očevida promet na županijskoj cesti 4224 bio je zatvoren od 20.05 (8. prosinca) do 4.15 (9. prosinca) sati.

Policijski službenici u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Komentara 7

CV
cvaljo
12:35 11.12.2023.

Ne razumijem zašto se ljudi ne žele vezati u vozilu ili nositi kacigu dok su na motociklu. Vezanjem ne gubiš ništa, nevezanjem možeš izgubiti sve. Sućut obiteljima.

OT
otrovnijezik
13:11 11.12.2023.

Na žalost kada se ne pridržava zakona a i nema onih koji bi ih provodili prirodna selekcija radi svoje.

EL
elvispopovic
12:26 11.12.2023.

Znači, 30-godišnjak je glumio drona koji leti kroz krošnju, a 28-godišnjak je bio otirač. A sve zato jer se nisu vezali, a naprotiv, išli su se kur... prenemagati za volanom iako NE ZNAJU VOZITI i PIJANI SU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije