Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBRAVEC

Detalji strave kod Varaždina: Dijete je rođeno živo, istražni zatvor za majku

Dubravec: U kući pronašli mrtvo novorođenče
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
24.02.2019.
u 13:34

Policija je Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu podnijela kaznenu prijavu

Dijete čije je mrtvo tijelo pronađeno u petak u obiteljskoj kući u selu Dubravcu, rođeno je živo, a uzrok smrti još nije utvrđen. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su po dojavi Opće bolnice Varaždin u petak pretražili kuću u Dubravcu kojom se koristi 28-godišnjakinja.

- Obdukcijom je utvrđeno da je dijete rođeno živo, dok uzrok smrti za sad nije utvrđen - kažu u policiji koja je dovršila kriminalističko istraživanje i Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu podnijela kaznenu prijavu uz prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog sumnje da je 28-godišnjakinja počinila kazneno djelo usmrćenja.

Foto: Ilustracija, Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U DORH-u kažu da postoji osnovana sumnja da je 28-godišnjakinja zločin počinila između 15. i 20. veljače. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila joj istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar taqa
taqa
13:51 24.02.2019.

Treba naći i oca i kastrirati ga.

DU
Deleted user
15:26 24.02.2019.

zasto nam svakodnevno servirate ljudske tragedije.ostavite jadne ljude na miru dosta im je njihovih tragedija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije