Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Zadržao mobitel i policiju prevario porukama, no u jednom trenutku je pogriješio

Policija je uhitila Zorana nakon što je pronađeno Aničino tijelo koje je poslano na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.
07. studenoga 2019. u 19:57 3 komentara 23181 prikaza
Pronađeno tijelo ženske osobe
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

U malenom selu Petrovci nedaleko od Vukovara u septičnoj jami obiteljske kuće pronađeno je tijelo 46-godišnje Anice Buila čiji nestanak prijavljen je policiji još u lipnju ove godine. 

Pronađeno tijelo ženske osobe UBOJSTVO KOD VUKOVARA Tijelo nestale žene pronađeno u septičkoj jami?

Njezin suprug Zoran, koji je zajedno s Anicim sinovima prijavio nestanak nesretne žene, osumnjičen je za ubojstvo svoje žene koje se dogodilo 21. lipnja nakon svađe. Nakon što ju je ubio, zamotao je njezino tijelo u plahle, oblijepio ljepljivom trakom i bacio u septičku jamu svojeg dvorišta. Policija je pronašla tijelo 46-godišnjakinja nakon što je posumnjala u tvrdnje njezina supruga da ga je napustila jer ga više nije voljela

Kako neslužbeno doznaje 24sata, Zoran je navodno policiji mjesecima govorio policiji kako mu je Anica poslala nekoliko poruka sa svojeg mobitela, kojeg je imala "nakon što ga je napustila". Međutim, on je zadržao njezin mobitel nakon što ju je ubio i poslao poruku na svoj mobitel kako bi prevario policiju i skrenuo istragu sa sebe. Zoran je uspio lagati policiji sve do određenog trenutka kad je pogriješio, zbog čega se policija usmjerila ponovo istragu prema njemu. 

Suđenje Smiljani Srnec Suđenje Smiljani Srnec Jasminina ujna: Htjeli su se riješiti škrinje s tijelom, pa su pozvali skupljača otpada

U njegovu priču, kako se čini, povjerovali su i sinovi nesretno ubijene žene, jer je sin iz prvog braka na glasnu ploču Vukovarsko-srijemske županije 29. listopada napisao poziv onima koji su je možda vidjeli da se jave u policiju.

Policija je uhitila Zorana nakon što je pronađeno Aničino tijelo koje je poslano na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. 
 

PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
  • giannimichelis:

    Predlažem "Nobilo" obranu: Zorana progone zbog njegovog antifašizma, a za sve je kriv drug Mića.

  • Antidominium:

    Vjerojatno je naivno poslao sms iz blizine kuće gdje ga je registrirala bazna stanica- a supruga otišla- ne slaže se, i eto sumnje.