Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI UBOJSTVA

Zadržao mobitel i policiju prevario porukama, no u jednom trenutku je pogriješio

Pronađeno tijelo ženske osobe
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/5
07.11.2019.
u 19:57

Policija je uhitila Zorana nakon što je pronađeno Aničino tijelo koje je poslano na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

U malenom selu Petrovci nedaleko od Vukovara u septičnoj jami obiteljske kuće pronađeno je tijelo 46-godišnje Anice Buila čiji nestanak prijavljen je policiji još u lipnju ove godine. 

Njezin suprug Zoran, koji je zajedno s Anicim sinovima prijavio nestanak nesretne žene, osumnjičen je za ubojstvo svoje žene koje se dogodilo 21. lipnja nakon svađe. Nakon što ju je ubio, zamotao je njezino tijelo u plahle, oblijepio ljepljivom trakom i bacio u septičku jamu svojeg dvorišta. Policija je pronašla tijelo 46-godišnjakinja nakon što je posumnjala u tvrdnje njezina supruga da ga je napustila jer ga više nije voljela

Kako neslužbeno doznaje 24sata, Zoran je navodno policiji mjesecima govorio policiji kako mu je Anica poslala nekoliko poruka sa svojeg mobitela, kojeg je imala "nakon što ga je napustila". Međutim, on je zadržao njezin mobitel nakon što ju je ubio i poslao poruku na svoj mobitel kako bi prevario policiju i skrenuo istragu sa sebe. Zoran je uspio lagati policiji sve do određenog trenutka kad je pogriješio, zbog čega se policija usmjerila ponovo istragu prema njemu. 

U njegovu priču, kako se čini, povjerovali su i sinovi nesretno ubijene žene, jer je sin iz prvog braka na glasnu ploču Vukovarsko-srijemske županije 29. listopada napisao poziv onima koji su je možda vidjeli da se jave u policiju.

Policija je uhitila Zorana nakon što je pronađeno Aničino tijelo koje je poslano na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. 
 

Ključne riječi

Komentara 3

GI
giannimichelis
20:21 07.11.2019.

Predlažem "Nobilo" obranu: Zorana progone zbog njegovog antifašizma, a za sve je kriv drug Mića.

AN
Antidominium
10:03 08.11.2019.

Vjerojatno je naivno poslao sms iz blizine kuće gdje ga je registrirala bazna stanica- a supruga otišla- ne slaže se, i eto sumnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije