Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUŠTENA NA KUĆNU NJEGU

Istra u šoku: Roditelji djevojčice (2) nekoliko dana prije njene smrti potražili pomoć u bolnici

Opća bolnica Pula
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
21.02.2024.
u 15:17

Neslužbena informacija je i da je djevojčica posljednih dana bila bolesna, a navodno je imala bolove u trbuhu, proljev i slične simptome te je, nakon što ju je pregledao liječnik, puštena na kućnu njegu.

Istarska policija istražuje okolnosti smrti djevojčice (2) koja je preminula u pulskoj bolnici nakon što je 18. veljače dovezena tamo zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Dijete je preminulo nakon reanimacije, a radi utvrđivanja točnog uzroka smrti obavljena je obdukcija tijela. Rezultati će biti poznati nakon toksikoloških vještačenja i analiza tkiva.

Ravnateljica pulske bolnice nije komentirala slučaj, a prema informacijama portala 24sata, hitna pomoć nije išla po dijete već su ga roditelji sami doveli u bolnicu. Također, portal neslužbeno navodi da su roditelji tražili pomoć u pulskoj bolnici nekoliko dana prije smrti djeteta, navodno zbog zdravstvenih problema koje je dijete imalo.

Neslužbena informacija je i da je djevojčica posljednih dana bila bolesna, a navodno je imala bolove u trbuhu, proljev i slične simptome te je, nakon što ju je pregledao liječnik, puštena na kućnu njegu.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Strava u Zadru: Staford usmrtio staricu u stanu

 

Ključne riječi

Komentara 8

ZU
Zoran Un
18:31 21.02.2024.

Ljudi i djeca umiru a doktorima puno toga nije hitan slučaj.

SK
SkvikiZg
18:07 21.02.2024.

Kud je naše društvo otišlo da čovjek ne povjeruje. Umire nam ono malo djece zbog nemara i neznanja. Bil sam na hitnoj ( Sveti Duh ) mišljenje o mojem iskustvu nebi napisal. Otišel sam drugi put u Brežice sa ženom i pregledali su je vrhunski ( Mlada lijelnica ). Sve preglede koji su bili potrebni i vrhunska diagnoza.

GA
Gazi
18:04 21.02.2024.

Ja i žena se svladali sa doktoricom jer smo željeli krvne pretrage za kćerku pošto je imala blagu temperaturu i pojačano mokrenje. Nije htjela dati pa smo otišli ko privatnog pedijatra da bi na kraju zahvaljujući pretragama otkrili težu upaluu mokraćnog mjehura. To je samo jedan banalan primjer a ima ih dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije