Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO DO JASNOG STAVA

Detalji sjednice Predsjedništva SDP-a: Neki naglasili da se Milanoviću ne smije zabosti nož u leđa

06.05.2022.
u 22:46

Do sada hrvatska vanjska politika nije uspjela osigurati da se dogode stvari vezane za izborni zakon u BiH koje su bitne Hrvatima, kazao je Peđa Grbin.

Ključne riječi

Komentara 19

PR
prajdali100
22:57 06.05.2022.

Petra baš revnosno prati SDP.Ako smijem primjetiti što reče Peđa u vezi Milanovića oni bi nekako da se hebu a da im ne uđe.A to jednostavno ne ide.

KO
Kološanin
23:22 06.05.2022.

Hamletovska dilema pred politbiroom SDP-a: zamjeriti se, ili ne zamjeriti Milanoviću, pitanje je sad.

RE
RedTree
00:33 07.05.2022.

Prvo o ulasku drugih zemalja u NATO odlučuju parlamenti, tako da je to uzaludno vikanje, koje nas samo sramoti. A od njegove inicijative će biti nešto, a to je loše za Hrvatsku, ispadamo neozbiljna zemlja, neki će čak reći s tom pričom je zadovoljna Rusija vjerojatno, jer se stvaraju neki mali razdori i nestabilnost u ovom dijelu Europe. A Hrvatska će izgubiti Schengen za koji se dugo i teško borila, što ćemo osjetiti i financijski i gubimo razumijevanje partnera za naše probleme poput nestalih i izbornog zakona u BiH, kad krenu put EU te zemlje, kad je pravi tajming za ta pitanja povući, a Komšić i ekipa mogu slaviti nakon ovakvih eskapada. Zanimljivo Finska je podupirala Hrvatsku u zahtjevu promjene Izbornog zakona. Koji je postupak opoziva!? Bolje bilo tko drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije