Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA NAJAVILA SANKCIJE

Detalji sastanka u Grčkoj – Vučić govorio o plinu i Hrvatskoj: S lakoćom mogu izabrati njihovu stranu

03.05.2022.
u 22:07

U Kijevu je organiziran brifing za novinare na kojemu su, skrivajući identitet, govorili ruski vojnici koji su, kako tvrde, prebjegli na stranu Ukrajine i sada su dio legije nazvane 'Sloboda Rusiji'

Ključne riječi

Komentara 33

BD
blue_diamond
22:48 03.05.2022.

Patolosji lazljivac opet daje izjave za unutarnju upotrebu... ne znam zasto nikada ne spomene da prosjecni Hrvat ima 105% veci BDP po stanovniku od prosjecnog Srbina i da je 9000 Srbijanaca dobilo dozvolu za rad u 2021 u Hrvatskoj. Naravno,, da to prizna, ne bi mogao opravdati svoje "zlatno doba". U stvari, dovoljno bi mu bilo da prizna da je Srbija od 2000 do 2012 rasla visestruko vise nego od od 2012. do danas (dovoljno je samo upisati GDP Serbia u Google i pojavit ce se krivulja Svjetske banke), pa da svaki gradjanin Srbije vidi koliko ga Vucicevi mediji farbaju. I jedno hipotetsko pitanje, vezano za ovo: da Hrvatska ponudi Putinu vojnu bazu na Visu ili Palagruzi u zamjenu da Rusi odhebu Srbiju, koliko dugo bi Srbija bila u Putinovoj milosti, pitam se?

DU
Deleted user
07:26 04.05.2022.

Mišljenje siromašne i nazadne zemlje o bogatoj zemlji EU -a je nebitno.

LU
luminax
00:15 04.05.2022.

Stvar sa Srbijom i Rusijom je prosta , Srbija dobija jeftine energente , Rusija jabuke .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?